3.03.2011

GRATIS TRÆNING TILBYDES

Nu tilbyder vi igen gratis kurser.
Det er en af vores elever som har brug for praktisk erfaring. Eleven kommer fra Island, derfor vil noget af undervisningen forgå på Engelsk. Den del jeg (Hildur) underviser forgår på dansk.  Hvis nogen af jer ikke forstå Engelsk, skal I ikke lad det forhindre jer i at tilmelde jer. Vi oversætter gerne og er der til at vejlede jer igennem hele undervisningen.
Dette kursus er for alle hunde, uanset race alder eller størrelse. Hvis du er interesseret i denne undervisning så læs mere om den her nedunder eller under aktiviteter ind på hjemmesiden http://www.vores-hundecenter.dk/aktiviteter.html

Almindelig hundetræning hvor elever fra Vores Hundecenter deltager i undervisningen:
( Ref. nr. ELEV298 )
Kurset afholdes på træningspladsen i Asserbo, Frederiksværk  søndag d.06/03 fra kl: 11.30 -13.00
Vores elever fra Island skal bruge kursister til hundetræning, derfor tilbyder vi hundetræning til lave priser. Alle får luksusundervisning til den enkelte hund og ejer, der er højest 8 deltager på per gang.
Jeg (Hildur Jóhannesdóttir) vil afholde en del af træningen mens eleverne kigger på. Og da træningen er oprettet for at give eleverne en praktisk erfaring med at undervise, vil de være deltagende i træningen. Både med at undervise holdet, men også med vejleder, hvis den enkelte ejer har behov for hjælp i øvelserne.
Der vil være tilrettelagt teoretisk undervisning, hvor de hunde, der kan sidde roligt, er velkommen til at være med i kursuslokalet.    

Undervisningen vil forgå både på Dansk og Engelsk.

Al træning vil foregå som shaping og operant / guidet operant indlæring. Se mere om træningsprincipperne under ideologi.

Med til kurset følger en mappe til de udleverede træningsplaner, som udleveres løbende gennem
kurset.

Er du interesseret i at deltage ved dette kursus, kan du tilmelde dig her

Ingen kommentarer: